Bine ați venit!


Left Rail Content

Cuvant inainte

Va prezentam noul site al Ligii Studentilor de Medicina Dentara Bucuresti, o platforma online dedicata, exclusiv, colegilor nostri de facultate.

Obiectiv:

Prin acest site, vrem sa va oferim un mijloc de informare simplu, practic si eficient. Tot ce veti avea nevoie, de la orare, locatii, avizier, pana la articole despre proiecte LSMDB si informatii despre Liga, le veti gasi pe acest site.


Despre continut

Simplu - cuvantul de la care am pornit, atunci cand am construit acest site.

In sectiunea "Pentru studenti" veti gasi orare, locatii, avizierul facultatii si alte informatii legate de facultate. Detalii despre echipa LSMDB le puteti gasi la sectiunea "Despre studenti" si "Contacteaza-ne!".

Stirile si articolele despre diferite proiecte, workshopuri si congrese, le veti gasi la sectiunea "News Feed".

Aceasta versiune a site-ului reprezinta un punct de plecare, urmand ca in perioada urmatoare, sa aveti acces la un continut mult mai diversificat.

Feedback

Suntem foarte curiosi sa aflam parerile voastre legate de noua platforma, asa ca va invitam aici sa ne spuneti o parere constructiva in legatura cu site-ul. Nu dureaza decat 5 minute! :)

Suport

Platforma este disponibila pentru: PC (Chrome, Mozilla), Mobile (telefon, tableta).

Concluzie

Speram ca site-ul sa va fie de folos si va asteptam, in continuare, cu idei si pareri legate de imbunatatirea lui. Suntem nerabdatori sa lucram cu voi si speram sa avem parte de multe succese! :)Mult spor si numai bine,
LSMDB Development Team.