Proiecte LSMDB 2017-2018

* Menționăm că datele de mai jos pot suferi modificări. De asemenea, proiectele enumerate nu vor fi singurele desfășurate în anul universitar următor, ci vor fi organizate și alte proiecte ce vor fi anunțate pe site-ul LSMDB sau pagina de Facebook LSMDB.

Generic placeholder image

Congresul DENT4ALL

15-18 martie 2018

Congresul Internațional al Facultății de Medicină Dentară, UMF „Carol Davila” București, Dent4ALL se întoarce, la a doua ediție a acestuia. El vine în consolidarea bazei teoretice și practice a medicilor dentiști, cât și a studenților din toată țara. Devenind un proiect bimodal, dedicat atât medicilor cât și a studenților, evenimentul a devenit o emblemă a vieții stomatologice românești.

New Deschidem oficial înscrierile pentru cel mai mare proiect LSMDB al anului, Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici "Dent4ALL", ce va avea loc în luna MARTIE 2018.
Selecția voluntarilor se va face astfel:
1. Înscrierea prin formular + CV
2. Se va face o primă etapă, în urma căreia cei selecționați vor fi sunați și chemați la interviuri
3. Voluntarii aleși în urma interviurilor vor fi contactați telefonic.
Deadline înscrieri: 26 noiembrie 2017, ora 23:59.

Înscrie-te ca voluntar! »

Generic placeholder image

Dental Project 2017

15-21 decembrie 2017

Dental Project 2017 își propune sa îmbine stomatologia și relaxarea, alături de caldura unui șemineu, de brazi și zăpadă. Proiectul cuprinde diferite workshop-uri, training-uri și prezentări științifice din domeniul stomatologiei, dar și petreceri, vin fiert și skiuri totul în decursul unei săptămâni.

New La înscriere pot participa atât studenţi şi tineri medici din municipiul Bucureşti, cât şi din centrele universitare din ţară (Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Tg. Mureş), urmând ca după încheierea înscrierilor să fie selectaţi câte un participant din centrele universitare din ţară enumerate mai sus.
După finalizarea înscrierilor, se va face selecţia participanţilor pe baza C.V-ului trimis şi a unui interviu (pentru cei din municipiul Bucureşti) cu membrii din conducerea UNAS şi LSMDB, ce va avea loc în data de 07.11.2017 la o oră ce va fi comunicată ulterior.
Taxa de participare este în valoare de 400 lei, taxa ce include cazare (6 nopţi) în regim de pensiune completă la pensiunea Medieval, activităţi de team building (ski,snowboard,plimbări cu ATV, etc), prezentări şi workshopuri în domeniul medicină dentară.

New Deadline înscrieri: 17.11.2017.

Studenţii din Bucureşti trebuie să aibă calitatea de membru LSMDB!

Înscrie-te ! »

Generic placeholder image

Training Other Trainers

18-21 februarie 2018

Avem plăcerea de a vă anunța un nou proiect LSMDB: TOT - Training Other Trainers.
Pe parcursul a patru zile, 3 traineri experimentați vor pregăti 12 studenți pentru a deveni și ei, la rândul lor, traineri. Participanții vor avea parte și de activități de team-building și alte surprize.

Studenții înscriși vor fi contactați pentu interviu. Locurile sunt limitate.
Nu ratați această oportunitate!
Locație: Casa Duca din Sinaia
Data: 18-21 februarie 2018
Taxă: 150 lei (inclus: cazare și 3 mese pe zi)

Deadline înscrieri: 7 ianuarie 2018, ora 23:59
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o contactați pe Alina Condeșteanu, coordonator Departament Training-uri.
E-mail: wsktr@lsmdb.ro
Vă așteptăm!

Înscrie-te!

Generic placeholder image

Expoziția DENTA

23-25 noiembrie 2017

DENTA este un eveniment care se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

Înscrie-te ca voluntar! »

Generic placeholder image

Balul Bobocilor

29 noiembrie 2017

Cel mai așteptat eveniment al anului stă aproape să înceapă. LSMDB ANUNȚĂ BALUL BOBOCILOR LA MEDICINĂ DENTARĂ, iar anul acesta petrecerea se anunță și mai animată datorită locației speciale și invitațiilor surpriză.

Înscrie-te ca voluntar! »

Înscrie-te ca participant
la Concursul de Miss & Mister! »

Generic placeholder image

Săptămâna Științifică

4-10 decembrie 2017

“Saptamana Stiintifica” este un proiect dedicat tuturor studentilor Facultatii de Medicina Dentara din cadrul U.M.F “Carol Davila”.
Pe parcursul acestei saptamani, invitatii nostri vor sustine prelegeri pe diferite teme din sfera medicinii dentare, respectiv prezentari de noi produse stomatologice.
Pe langa prezentarile sustinute de lectori in fiecare seara, studentii vor avea sansa sa participe la Workshop-uri, Training-uri si Teambuilding-uri.

Înscrierile pentru voluntari încep
pe data de 27 noiembrie

Generic placeholder image

Zâmbește-te – proiect de prevenție – împreună cu uniFEST

3-13 noiembrie 2017

Reprezintă un proiect în cadrul căruia studenții la medicină dentară au acordat educație privind igiena orală studenților din cadrul altor facultăți, prin sfaturi, demonstrația tehnicilor de periaj pe modele și împărțirea de mostre de paste și periuțe.
Deadline: 30.10.2017, ora 23:59

Înscrie-te!

Generic placeholder image

Tabără de Formare Profesională

21-25 februarie 2018

Se adresează acelor studenţi şi tineri medici dentişti care prin realizările şi preocupările lor atât în facultate cât şi în afara ei - implicarea în activităţile organizaţiilor studenţeşti, rezultatele deosebite la învăţătură şi participarea activă în munca de cercetare, reprezintă elita ţării în acest domeniu.

Generic placeholder image

Profilaxie în școli

martie-mai 2018

Proiect de profilaxie care are ca obiective principale instruirea în ceea ce privește igiena oro-dentară a 2500 de copii din București și zonele limitrofe acestuia, dezvoltarea noțiunilor legate de prevenție. comunicare cu pacientul-copil, lucrul în echipă, leadership și public speaking a voluntarilor implicați.

Generic placeholder image

Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară

mai 2017

Ca în fiecare primăvară din ultimii ani, Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară. Simularea a devenit un eveniment emblematic pentru asociație și pentru facultate. Fiind un examen desfășurat în aceleași condiții precum Examenul de Admitere, are un rol important în evaluarea pregătirii viitorilor studenți la Facultatea de Medicină Dentară.