Înapoi la lsmdb.ro

SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITERE LA FACULTATEA DE MEDICINĂ DENTARĂ

Întrebări frecvente


Când va avea loc Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”?
Anul acesta, Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” va avea loc pe data de 27 mai 2017.
Care este perioada de înscriere?
Înscrierile la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” se desfășoară în perioada 21 aprilie 2017 - 19 mai 2017.
Completarea formularului, achitarea taxei și trimiterea dovezii plății se accepta doar până la data de 19 mai 2017, orele 23:59.
Cum mă pot înscrie?
Înscrierea la eveniment presupune parcurgerea următorilor pași:
  1. Achitarea taxei de participare în valoare de 75 RON
  2. Trimiterea chitanței scanate la adresa simulare@lsmdb.ro
  3. Completarea Formularului de Înscriere

*** Atenție! Înscrierea pe site fără trimiterea chitanței scanate nu este validă!!!
*** Menționăm că taxa achitată este numai pentru Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, organizată de LSMDB cu sprijinul UMF și este nerambursabilă.

Taxa se achită în contul:
Asociația Liga Studenților la Medicină Dentară Bucureşti
CIF (cod de înregistrare fiscală): 23757530
Cont Bancar: IBAN RO47INGB0000999903293021, deschis la banca ING București, Sucursala Opera.
Vă rugăm să specificați la detalii TAXĂ SIMULARE și numele participantului (în caz că se achită de către altă persoană). Menționăm că această taxă nu include comisionul perceput de bancă pentru depunere.

Ce fac dacă am completat formularul de înscriere greșit?
Vă rugăm să semnalați problema colegelor noastre:
Mihaela Răileanu - Organizator: 0724 912 420
Andreea Vodiță: 0771 357 342
Care este cuantumul taxei de participare și unde se poate plăti?
Taxa de participare este de 75 RON.
Taxa se achită în contul Asociației Liga Studenților la Medicină Dentară Bucureşti, cont bancar: IBAN RO47INGB0000999903293021, deschis la banca ING București, Sucursala Opera.
Această taxa poate fi achitată prin depunere numerar la orice sucursală ING, prin transfer bancar în cazul în care dețineți card la ING sau la altă bancă sau prin mandat poștal, la orice Oficiu Poștal.
Vă rugăm să specificați la detalii TAXĂ SIMULARE și numele participantului (în caz că se achită de către altă persoană). Menționăm că această taxă nu include comisionul perceput de bancă pentru depunere.
Când voi primi confirmarea după ce am trimis dovada plății?
Confirmările vor fi primite pe mail în termen de maxim 7 zile după trimiterea chitanței. În cazul în care termenul de așteptare este depășit, vă rugăm să apelați la colegele noastre:
Mihaela Răileanu - Organizator: 0724 912 420
Andreea Vodiță: 0771 357 342
Cine poate participa la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”?
Participant la simulare poate fi orice elev sau absolvent de liceu, indiferent de an, ce își dorește să se pregătească pentru examenul de admitere.
Cine redactează subiectele de examen pentru Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”?
Grilele vor fi redactate de cadre universitare ale U.M.F. ”Carol Davila”.