Skip to content Skip to footer
hai să descoperi

Povestea Proiectului

Ne începem seria proiectelor LSMDB, cu unul dintre evenimentele noastre de suflet dedicat studenților, ce urmează să pășească pragul Facultății de Stomatologie pentru prima dată.

“Baby Steps in Dentistry” este un proiect creat pentru a-îi ajuta pe viitori boboci să descopere centrele facultății unde vor urma cursuri și laboratoare, pentru a le răspunde la orice curiozitate și neînțelegere despre facultate sau ce înseamnă Liga Studenților la Medicină Dentară București.

Prin intermediul acestui eveniment, studenții nu doar că au posibilitatea de-a se familiariza cu orașul, locațiile si facultatea, dar vor avea ocazia să socializeze cu colegii de an și în același timp cu studenții din anii mai mari pentru a afla despre experiența lor de boboci și câteva tips&tricks care să îi ajute să depășească primul an cu succes.

Going Back in time

Despre Ediția 2022

Going Back in time

Despre Ediția 2021

Going Back in time

Despre Ediția 2020

devin-o parte din

Din Povestea LSMDB

Ediție de ediție, ne mândrim cu voluntarii activi care fac toate proiectele noastre să devină realitate. Dacă vrei să fii alături de noi, urmărește paginile noastre de social media pentru a fi la curent cu call-urile curente și înscrie-te la proiecte prin intermediul Platformei LSMDB.

Ultima Ediție
OrganizatorTudor Alina-VictoriaCoordonatorStoica DeliaPerioadaSeptembrie 2022Share