Skip to content Skip to footer
Pentru Studenți

Informația de Care Ai Nevoie

Mai jos poți regăsi o multitudine de link-uri și informații utile pentru viața de student de zi cu zi.

Pentru Studenți

Resurse de Zi cu ZI

Fie că este vorba de secretariat, fie că vorbim despre orar, mai jos ți-am pregătit o listă cu cele mai importante informații pentru tine.

Secretariat

Fie că ai nevoie de o adeverință, anumite acte, sau doar de mai multe informații, poți apela la secretara ta de an. Aici vei găsi datele necesare de contact.
Read More

Carnet Online

Pe carnetul online vei găsi situația școlară după finalizarea perioadei de sesiune, media din anii trecuți și în curând, chiar variantele de opționale.
Read more

E-Mail Instituțional

Toți studenții UMFCD beneficiază de adrese instituționale Gmail @stud.umfcd.ro cu spațiu nelimitat în Google Drive și cu mesaje regulate de informare.
Read more

Taxe Universitare

Achitarea taxelor către UMFCD este un proces simplu, chiar dacă la prima vedere poate părea complicat.
Read More

An Universitar & Orare

Cu toții așteptăm cu nerăbdare vacanțele din timpul anului, sau poate suntem puțin speriați de sesiune.
Read more

Reprezentare

Există mai multe funcții de reprezentare ale studenților în cadrul Facultății şi Universității UMFCD.
Read more

Cazare

Pentru cei veniți prima dată în București sau chiar și pentru veterani, găsiți aici detaliile pentru procedura de cazare în cămine.
Read More

Reduceri Studențești

Studenții UMFCD beneficiază de reduceri și transport pe baza legitimației de student. Totodată, vă puteți crea legitimații ISIC.
Read more

Biblioteca UMFCD

Îți poți crea legitimație la biblioteca universității, având acces la numeroase resurse. În plus biblioteca virtuală îți dă acces la articole de specialitate.
Read more
Pentru Studenți

Alte Resurse Importante

Mai jos poți regăsi o listă cu alte resurse pe care noi le considerăm importante.

Cabinet Medical

Pentru cei veniți prima dată în București sau chiar și pentru veterani, găsiți aici detaliile pentru procedura de cazare în cămine.
Read More

Burse

Fie că excelezi pe plan academic, te implici în activități sportive, culturale sau științifice, UMFCD investește în tine.
Read more

Consiliere & Orientare

CCPEP vine în sprijinul studenților, prin consiliere gratuită, orientare în carieră și multe alte proiecte organizate.
Read more

Servicii Speciale de Catering

UMFCD oferă servicii de catering direct la domiciliu. Aceștia au posibilitatea de a-și comanda mâncare, totul la numai un click distanță!
Read More

Taberele Studențești UMFCD

„Taberele studențești” sunt un program emblematic al statului român prin care se premiază excelența academică a studenților, dar și spiritul de voluntariat.
Read more

Cercetare & Dezvoltare

Expunerea la cercetare crește înțelegerea stomatologiei, facilitează gândirea critică și crește expunerea la cele mai bune minți clinice.
Read more

Antreprenoriat

Dacă vrei să îmbini pasiunea pentru medicina dentară cu cea pentru business sau antreprenoriat, SAS este hub-ul de dezvoltare special pentru tine.
Read More

Comunitatea Alumni

Ei pun la dispoziția absolvenților o platformă de comunicare, precum și de de a facilita colaborări și evenimente între actuala generație și absolvenți.
Read more

Centrul de e-Health

Fie că vorbim de printare 3D, inteligență artificială sau cele mai noi tehnologii din domeniu, la CieH vei avea acces să îți pui ideile în practică.
Read more