Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
acces la mii de resurse în

Rafturile Bibliotecii UMFCD

În calitate de student în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, ai acces gratuit la toate resursele Bibliotecii Centrale UMFCD și a tuturor filialelor acestora, în baza Permisului de Bibliotecă.

Procedură Emitere Permis

Pentru a intra în posesia acestuia, tot ceea ce trebuie să faci este să te prezinți la Secretariatul Bibliotecii, pe care în găsești în Facultatea de Medicină, Etajul 1 (Blv. Eroii Sanitari 8, București). Vei avea nevoie de următoarele:

  • CI, Pașaport sau Permis de ședere în România
  • Carnet de student
  • Formular de înscriere la Bibliotecă
  • Consimțământ pentru prelucrarea datelor personale și Nota de informare privind prelucrarea datelor personale
  • Library Registration Form (Studenți Străini)

În conformitate cu prevederile legislative în vigoare, emiterea permisului este în acest moment Gratuită. Totuși, ai grijă cu acesta, întrucât o dată pierdut, eliberarea se face contracost, suma fiind de 50 RON.

Nu în ultimul rând, nu uita că Biroul de Eliberare Permise este deschis de Luni până Vineri, între orele 09:00 și 15:00.

articole de specialitate în

Biblioteca Virtuală

După ce ați obținut permisul, nu uitați să trimiteți un mail la adresa bibliotecaumf@gmail.com, în care să cereți un user și o parolă pentru biblioteca virtuală. Atașați în mail o poză a permisului de bibliotecă.