Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ca Student UMFCD ai Parte

De Reduceri Speciale

Articol în curs de actualizare. Pentru a te asigura că te poți bucura de toate reducerile, ai grijă ca la începutul fiecărui an să înmânezi șefului de serie carnetul de student și legitimația pentru a le duce la secretariat și a le viza pe anul universitar în curs. Pe baza legitimației beneficiezi de reduceri la abonamentele Metrorex, STB, cinema, intrări la muzee și multe altele.

Transport Feroviar

Tot în baza legitimației (până în 30 ani) beneficiezi de reducere 90% la biletele CFR clasa a 2-a.

Procedură REDUCERE BILET

Nu trebuie decât să ai legitimația și cartea de identitate/pașaportul la tine în momentul achiziționării biletului și pe parcursul călătoriei. Totodată CFR a introdus și o metodă de a îți crea un profil de student pe site-ul lor, dar momentan conturile pentru facultatea noastră trebuie activate la ghișeu. Ulterior, îți vei putea achiziționa biletele de student online.

Metrou și Autobuz

În cazul în care ești la buget, ai abonamentele STB sau Metrorex decontate în procent de 90%. Pentru a putea intra în posesia lor, asigură-te că urmărești pașii de mai jos:

Procedură decont abonament

1. În cazul Metrorex, reducerea este aplicată direct la ghișeu, în baza prezentării legitimației de student avizată pe anul universitar în curs.

2. În schimb, în cazul STB, achiziționezi un abonament de student, la preț integral, după care, pe adresa de mail SOCIAL (click AICI) vei atașa:

  • Bonul fiscal ștampilat de către STB/Metrorex la ghișeul de unde ți-ai achiziționat legitimație
  • Extras de cont personal
  • Copie CI
  • Formularul GDPR

Pe bon trebuie să scrii luna pentru care se decontează, numele, facultatea (Stomatologie), anul, seria, grupa și numărul matricol.

Cardul ISIC

Mai mult de atât, studenții din România pot aplica pentru legitimații ISIC, cu multe alte reduceri la comercianți, cafenele sau restaurante. Toate detaliile le găsiți pe site-ul lor.